Minusta

Salla Tiainen

Sosionomi
Seksuaalineuvoja
Seksuaaliterapeutti

Seksologia on kiinnostanut minua jo pitkään ja suuntautuminen seksologiaan oli itselleni ainoa oikea ratkaisu. Minulle on tärkeää se, että meistä jokainen saa elää oman näköistään ja tuntuista elämää. 

Olen työskennyt seksologian parissa sosiaalialan järjestöissä, joissa olen tehnyt laajasti erilaisia töitä. Pääosin olen toiminut nuorten ja nuorten aikuisten parissa. Olen ollut niin lastensuojelussa, verkkotyössä kuin kehitysvammatyössä. Tällä hetkellä toimin täysipäiväisenä yrittäjänä. Minut löytää etävastaanottojen lisäksi Espoosta Tapiolan Mehiläisestä.

Minua kiinnostaa erityisesti seksuaalisuuden, suhteiden ja sukupuolen moninaisuus sekä vammaisuus ja sairaudet. Työskentelen mieluusti myös pari- tai moniskuntien kanssa.

Olen seksuaaliterapeuttina ymmärtävä, rauhallinen ja lämmin. Pyrin luomaan turvallisen tilan, jossa voi keskustella haastavistakin aiheista. Minulle on tärkeää olla asiakkaiden tukena ja vahvistaa heidän omaa seksuaalisuuttansa.

Olen innokas metsäseikkailija, vaikka saatan helposti eksyä jopa lähimetsiin. Onneksi Ritva-koira osaa aina löytää tien perille. Ritva on iloinen labradori, joka muistuttaa myös itseäni siitä, että elämästä kannattaa nauttia hetkessä. Asun koiran lisäksi kahden kissan ja aviovaimoni kanssa Helsingissä

Mikään asia ei ole liian pieni tai suuri jaettavaksi.

AJANVARAUS

AJANVARAUS TAPIOLA
Tapaamiset Mehiläinen Tapiolassa.
Huomioithan erillisen hinnaston.

salla.tiainen(a)nautinnonasialla.com

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close