Palvelut

Ensikäynti

Ensikäynniltä on hyvä aloittaa, niin voidaan yhdessä pohtia, millaisista palveluista olisi sinulle suurin hyöty. Käynnillä kartoitaan sinun tilannettasi ja seksuaalisuutta.

Yksilökäynti 80 € / 45 min

AJANVARAUS

Seksuaaliterapia

Seksuaaliterapiassa käsitellään seksuaalisuuden moninaisesti. Voit tulla pulman tai haasteen kanssa, niin voimme yhdessä pohtia siihen vastauksia. Tule yksin tai yhdessä.

Yksilökäynti 85 € / 45 min
Yhteisaika 100 € / 75 min

AJANVARAUS

Neuvontapaketti

Neuvontapaketti sisältää 5 yksilötapaamista etäyhteyksin puolen vuoden aikana. Jokainen tapaaminen kestää 45 minuuttia. Neuvontaan voit tulla, jos toivot tukea seksuaalisuuden kanssa.

Yksilökäynti 300 € / 5 x 45 min

AJANVARAUS

Seksuaalikasvatus ja koulutukset

Teen seksuaalikasvatusta ja koulutuksia erilaisille ryhmille heidän tarpeistaan. Jokainen koulutus ja kasvatus rakennetaan yksilöllisesti tukemaan ryhmää mahdollisimman hyvin.


”Kiitos vielä antoisasta ja silmiä avaavasta terapiamatkasta.”
– Asiakaspalaute 2021.

Palvelut ovat etäyhteyksillä. Käytössä on suojattu yhteys Doxy.me palvelun kautta. Ajanvarauksen jälkeen saat ohjeet, kuinka palveluun pääsee.

Teen seksuaalineuvonnassa ja -terapiassa tarvittaessa muistiinpanoja, jotka säilytän asianmukaisesti eikä niistä pysty tunnistamaan asiakasta tai asiakkaita. Laskutusta varten tarvitaan asiakkaan koko nimi ja sähköpostiosoite.

Minua sitoo ammattilaisena vaitiolovelvollisuus ja sen noudattaminen on minulle erittäin tärkeää. Jos sinulle herää kysymyksiä palveluista, tietosuojista tai jostain muusta, olethan yhteydessä.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close