Haluaisin haluta – Työkirja

Haluaisin haluta -työkirja tarjoaa sinulle tutkimusmatkan kohti oman halun ymmärtämistä ja kehittämistä.

Tilaa kirja täältä

Lataa ilmainen työkirjan osa
”Halun kaasut ja jarrut” täältä.

Haluaisin haluta työkirja on sinulle, joka olet kiinnostunut tutustumaan omaan haluusi. Halu on elävä ja muuttuva, joten sen tutkiminen voi olla monessakin elämänvaiheessa mielenkiintoista ja ajankohtaista.

Onko halussasi tapahtunut muutoksia, jotka häiritsevät arkea? Oletko kiinnostunut tekemään erilaisia tehtäviä, joiden avulla haluun voi syventyä? Entä onko halu kadoksissa tai onko sen löytäminen haastavaa? Tämän työkirjan avulla voit löytää näihin kysymyksiin vastauksia!

Työkirja sisältää 15 erilaista tehtävää halusta. Ne voi tehdä suoraan työkirjaan tietokoneella tai printata kirjan itselleen. Tehtävät voi tehdä myös omaan vihkoon tai paperille, jos haluaa myöhemmin palata kirjan ääreen tai jos haluaa tehdä tehtäviä useamman kerran.

Työkirja sisältää kuusi haluun liittyvää teema:
1. Mitä halu on?
2. Oma halu
3. Kaasut ja jarrut
4. Halun vaihtelevuus
5. Halujen eriparisuus
6. Haluun heittäytyminen.

Työkirja on e-kirja, joka lähetetään sähköpostiin. Tilauksen jälkeen saat linkin, josta tehtäväkirja aukeaa. Linkin pystyy hyödyntämään kolme kertaa puolen vuoden aikana. Tehtäväkirjan hinta on 19,90 €.

Tilaa työkirja täältä.

Jos et ole tyytyväinen kirjaan, olet oikeutettu saamaan rahasi takaisin 14 päivän aikana. Olethan mahdollimman pikaisesti yhteydessä info(a)nautinnonasialla.com.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close