Vastauksia kysymyksiin

Kyselin aikaisemmin Instagramissa, mitä haluaisitte tietää minusta. Vastailen tässä muutamiin kysymyksiin, joita sain sieltä!

Minkä ikäinen olet?

Täytän tämän vuoden syksyllä 30.

Jos tekisit jotain toista työtä, mitä tekisit?

Olisin hyvin todennäköisesti ihmistyössä. Olen tehnyt töitä nuorten ja nuorten aikuisten parissa, joten varmasti jatkaisin sitä. Se on niin inspiroivaa ja kiinnostavaa, aina oppii uutta.

Jos kuitenkin tekisin jotain täysin erilaista työtä niin olisin todennäköisesti opiskellut tilastotiedettä tai matematiikkaa.

Mitä koulutuksia sulla on?

Lukion jälkeen opiskelin kokiksi ja tein töitä hetken ulkomailla. Kun tulin takaisin Suomeen, huomasin, että haluan opiskella jotain hieman erilaista. Halusin opiskella alaa, jossa pääsen tekemään töitä ihmisten kanssa. Päädyin sitten opiskelemaan sosionomiksi ja tein niitä töitä esimerkiksi nuorisokodissa ja vammaistyössä erilaisissa järjestöissä.

Seksuaalineuvojakoulutusta olin pohtinut pitkään. Se sitten osui juuri oikeaan saumaan hieman ennen koronaa. Siitä sitten jatkoin seksuaaliterapiakoulutukseen. Nyt valmistumisen jälkeen pohdin, että mihin suuntaan haluaisin edetä opiskelujen suhteen. Opiskelu on minusta innostavaa ja pidän uusien asioiden oppimisesta.

Voit käydä lukemassa hieman lisää minusta täältä.

Mikä sun työssä on parasta?

Tähän ykkösvastaus on asiakkaat! Ehdottomasti.

Asiakkaiden lisäksi pidän työssäni uusien asioiden oppimisesta, luovuudesta toteuttaa erilaisia juttuja ja kehittää itselleni uusia asioita. Lisäksi saan toimia oman työni ”pomona”.

Seksuaalisuuden parissa työskentely kaiken kaikkiaan on todella mielenkiintoista. Aina oppii uusia juttuja, joihin huomaan syventyväni lähes päivittäin.

Millaista on tehdä podcastia?

Se on todella opettavaista. Haastoin itseäni vuoden alussa opettelemaan uuden taidon. Voisin jo sanoa, että alan oppimaan podcastin tekoa ja etenkin editointia. Eniten jännitin osaanko puhua, kuunnella omaa puhetta ja editoida.

Kaikki podcastiin liittyvät asiat ovat olleet itselleni täysin uusia, etenkin oman äänen kuuntelu. Siihenkin yllättäen tottuu. Olen ollut innoissani kuunnellessani jaksoja ja huomatessani, kuinka paljon se on opettanut niin hengitystekniikoista kuin ediotoinnistakin.

Podcastin teko on ollut siis kaikin puolin todella todella innostavaa ja hauskaa tekemistä!

Top 3 kevät juttua

  1. Aurinkoinen keli lumisessa metsässä
  2. Jäätelö
  3. Lintujen laulu.

Oikein iloista ja nautinnollista kevättä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close