Miten Nautinnon asialla tulee muuttumaan?

Nautinnon asialla tulee pysymään hyvin samankaltaisena. Tulen tekemään neuvonta- ja terapiatyötä sekä tuottamaan sisältöä sosiaaliseen mediaan blogien ja postausten muodossa. 

Uudistuksiakin on tullut ja tulossa!

Ensimmäisiksi olen avannut verkkokaupan, jossa toistaiseksi tulen myymään e-kirjoja ja tulevia verkkokursseja. Haluaisin haluta -e-kirjan voi ostaa suoraan verkkokaupasta. Sieltä saat linkin, jonka kautta saat kirjan itsellesi. Linkki toimii kolme kertaa puolen vuoden aikana. 

Neuvonnat ja terapiat laskutetaan edelleenkin tapaamisten jälkeen. Neuvontatapaamiset voit maksaa kerralla tai useammassa erässä esimerkiksi jokaisen käynnin jälkeen. Niistä voidaan aina sopia yksilökohtaisesti.

Muutos on aina uuden alku ja vanhan päättäminen. Samalla innostunut ja surullinen olo. Paljon erilaisia ajatuksia ja tunteita on herännyt. Innostukseni herää ajatuksesta rakentaa uusia juttuja omassa tahdissa. Suruni taas syntyy siitä, että Sannan kanssa yhteinen ajatustenvaihto ja kehittäminen loppuu. 

Onneksi Sanna ei ole lähtenyt minnekään omasta elämästäni. Sanna on ystävä, mentori, vertainen ja sparraaja. Ilman häntä en olisi tässä, eikä Nautinnon asialla olisi saanut alkuaan. Hän tulee varmasti näkymään Amante podcastin ja IG-livejen muodossa. 

Sanna on tsempannut kohti yrittäjyyttä ja sen tuomia mahdollisuuksia. Hänelle on aina tilaa tulla mukaan, kun hän haluaa jatkaa yrittäjyyttä tavalla tai toisella.

Nyt on kuitenkin aika kokeilla siipiä yksin ja kohti uusia kokemuksia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close