Pieni teko, suuri muutos

Pieni teko, suuri muutos ja vaikutus

Suuren muutoksen takana on usein monia pieniä tekoja. Oli kyse sitten tietoisista tai tiedostamattomista teoista.

Pieni muutos voi olla jonkun suuren alku. Joskus tai oikeastaan aika usein muutoksen alussa, ei edes tiedä, mihin se voi viedä. Joskus pieni muutos voi ajaa kohti sarjaa epätoivottuja tai huonoja valintoja.

Muutos pieniin osiin

Kun valinnat ja muutoksen rikkoo pieniin osiin, voi alkaa havainnoimaan niiden vaikutusta. Niiden kanssa voi alkaa työskentelemään ja näin muuttaa elämää suuntaan, johon itse sitä haluaa.

Tämä kaikki pätee myös seksuaalisuuteen. Muutos voi alkaa esimerkiksi teoista kohti tietoista läsnäoloa, nautintoa, kehon tunteiden kuuntelemista, mieltymysten tarkentumista, fantasian luomista tai oikeastaan mitä vain. Se voi muuttaa käsitystä seksuaalisuudesta laajemmin kuin olisi voinut alkuun ajatella.

Miten tehdä muutos näkyväksi?

Muistatko oman pienen teon, joka mahdollisesti nyt näkyy suurena muutoksena omassa elämässä? Onko se mahdollisesti tietyn koulutuksen valitseminen, oman elämäntyylin muutos, tietyn ravintolan valitseminen sinä yhtenä iltana tai jokin aivan muu?

Kun purat muutoksen pieniin osiin, millainen omasta muutosprosessista tulee? Millaiset teot ovat vaikuttaneet muutokseen suuresti ja mitkä pienesti? Miten tämä pienten (tai välillä isompienkin) tekojen sarja on muokannut sinusta sen kuka nyt ole?

Näitä muutoksen polkuja voi käydä läpi seksuaaliterapiassa. Näin voi löytää vastauksia omiin toimintatapoihin ja rakentaa uusia tapoja toimia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close