Vuoden lopetus 2021

Vuosi alkaa olemaan hiljalleen paketissa ja monet aloittavat lomailun. Lomailu voi tuoda tullessaan ihanaa yhdessä oloa ja kaivattua kiireen purkautumista. Samalla vuoden viimeiset päivät saattavat aiheuttaa stressiä ja ahdistusta. Tähän vuodenaikaan voi kuulua vanhoja perinteitä, uusien luomista, muistoja, suursiivouksia, ruuanlaittoa ja yhdessäoloa.

Muista varata vuoden loppuun aikaa itsellesi. Se voi olla pieni hetki kesken kotitöiden tai koko päivä. Voit pohtia mistä nautit ja mitkä asiat elämässäsi tuo sinulle iloa. Nyt on hyvä aika olla itselleen armollinen.

Jokaiselle joulun aika on omanlaisensa. Se voi olla Netlix-maratooni, s3ksiloma, perinteiden ylläpitämistä, rakastumista, yksinäisyyttä, työkiireitä tai ei mitään näistä. Jokainen voi viettää joulua omalla tavallaan tai olla viettämättä.

Mitä sinä toivot vuoden viimeisille päiville? Miten sinä aiot viettää joulua? Voisitko jollain keinolla keventää omaa loppuvuotta?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close