Kiihottuminen

Kiihottuminen on kehon reaktioita, jotka ovat seksuaalisesti miellyttäviä. Se voi olla kostumista, erektio tai muu kehollinen tuntemus. Kiihottuminen ei välttämättä vaadi tekoja, vaan se voi mennä pois. Toisinaan taas kiihottuminen lisää vahvasti omia haluja. Joskus kiihottuminen taas ilmenee ilman seksuaalisia haluja ja joskus huomaa kiihottumisen reaktioita niin sanotusti väärään aikaan tai väärässä paikassa.

Oletko joskus pysähtynyt pohtimaan omaan kiihottumista? Onko siinä joskus ollut muutoksia? Onko joskus kiihottuminen tapahtunut erikoiseen aikaan? Mistä tunnistat oman kiihottumisen?

Kiihottumisen voi hyvin nähdä seksuaalisen halun ilmentymänä. Tämä voi usein pitää paikkaansa. Vaikka ihminen tuntisi kiihotuksen kaltaisia kehollisia kokemuksia, ei kyseessä välttämättä ole kiihottuminen. Oletko itse huomannut joskus samanlaisia reaktoita esimerkiksi säikähtäneenä kuin kiihottuneena?

Kiihottuminen voi tuntua kehossa ja olla ajatuksena mielessä. Se voi samaan aikaan olla molempia tai vain toista. Jokainen kiihottuu omalla tavallaan. Toiset hitaasti, toiset nopeasti ja kolmannelle siinä on omanlaisiaan haasteita. Jos kiihottumishaasteet pohdituttaa, kannattaa ottaa yhteyttä seksuaaliterapeuttiin tai lääkäriin. Niiden kanssa ei tarvitse jäädä yksin.

Kiihottuneisuus lisää seksin miellyttävyyttä. Kiihottuneisuus saattaa lisääntyä esimerkiksi hyväilyn tai seksin aikana. Tunnistatko itsessäsi milloin kiihottuminen lisääntyy? Onko tietyt asiat sinulle enemmän kiihottavia kuin toiset? 

Miten haluaisit kehittää omaa kiihottumistasi vai onko se hyvä juuri tuollaisena?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close