Fantasiat

Meitä on moneksi ja tämä näkyy myös fantasioiden maailmassa. Seksiin liittyvillä fantasioilla tarkoitetaan kiihottavia mielikuvia esimerkiksi jostain tilanteesta, asusta tai toiminnasta. Kaikkein tärkein elin kiihottumisen kannalta on aivot! Mielessä tapahtuvat ajatukset ovat erittäin suuressa osassa seksuaalista nautintoa. Fantasiat ovat hyvä keino rikastuttaa seksielämää yksin tai yhdessä.

On tavanomaista, että ajatuksen tasolla fantasioidessa saattaa kiihottua jostain, mutta käytännössä ei kuunaan tahtoisi toteuttaa kyseistä fantasiaa. Oletkin vapaa nauttimaan ajatuksistasi vain ajatuksen tasolla tai halutessasi voit tuoda niitä käytäntöön kumppanin/kumppaneiden niin halutessa.

Hyvänä nyrkkisääntönä seksuaalisten fantasioiden toteuttamisessa on pitää sitä, että kaikki on ok niin kauan kun toista ei satuta (ilman yhteistä sopimusta) ja kaikki osapuolet ovat mukana vapaasta tahdostaan. On myös täysin ok pitää fantasiat omana tietonaan ja olla jakamatta niitä kenellekään.

Käy kuuntelemassa talvisissa maisemissa kuvattu video fantasioista.

Jos tuntuu että seksi on urautunutta ja tahtoisit jotain uutta tai olet kokeilunhaluinen ja haluat tutkailla omaa halua ja kiihottumista, niin fantasioiden tutkiminen on tähän oiva keino. Haastan halukkaita tutustumaan erilaiseen keinoon lähestyä omaa jo tuttua fantasiaa tai mieltymystä. Voisiko seksin aikana toteutetusta fantasia-aiheesta lukea vaihteeksi esimerkiksi novellin? Yksin tai ääneen toiselle/toisille? Tai jos tuntuu hyvältä voiko aikaisemmin puheessa esille tullut roolileikki näkyy myös asusteissa?

Kaikilla ei ole tiedossa fantasiaa ja sekin on todella tavallista. Mikäli olet tutustunut esim vain videomateriaaliin ja se ei ole innostanut, niin älä huoli. Nappaa käteen eroottinen kirja/etsi netin novellisivu ja tutustu ilman sen suurempia vaateita itseltäsi. Vaihtoehtoisesti voit vaikka seksin aikana puhua ääneen mitä teet ja miltä mikäkin tuntuu. Kuulostele mikä kutsuisi sinua.

Älä ihmettele, mutta fantasioiden tutkailu saattaa poikia lisää yllättävän innostavia juttuja, joista et aikaisemmin tiennyt pitäväsi. Nautinto lisää nautintoa.

Fantasiat ovat aina ok kunhan niiden toteutuksessa ei satuteta ketään ilman lupaa ja kaikki ovat mukana omasta halustaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close